Dr. Comfort Actiemodellen

Tot 1 oktober ontvangt u 20% korting op de modellen Breeze (voor dames) en Fisherman  (voor heren).
Deze sandalen zorgen voor een comfortabel gevoel voor uw voeten, gedurende de hele dag. Ze zijn zeer lichtgewicht en ventilerend door het ontwerp. Het bovendeel is gemaakt van topkwaliteit leer en de klittenbandsluiting zorgt voor een perfecte pasvorm
Beide modellen zijn verkrijgbaar in zwart en bruin

Lees meer...

Dr. Comfort Actiemodellen

Tot 30 juni ontvangt u 20% korting op de modellen 'Riley' (voor dames) en 'Robert' (voor heren). Riley is zacht en heeft een comfortabele pasvorm. De ademende stof houdt uw voeten koel en, mede door het materiaal van de zool, is Riley zeer lichtgewicht Riley is verkrijgbaar in drie kleuren: Black, White en Midnight. Robert is gemaakt van topkwaliteit leer en is gedetailleerd afgewerkt. De schoen is lichtgewicht en daardoor comfortabel om te dragen. Robert is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Lees meer...

WEG=WEG

Een laatste kans…………

De allerlaatste lange laarzen nu € 50,-- per paar.

Laatste laarsen

Korting Voucher voor onze vaste klanten

Medio februari 2017 ontvangt u als vaste klant waar wij het e-mailadres van hebben een VOUCHER in de mailbox. Vanaf 1 maart presenteren wij nieuwe collectie voorjaar- zomer schoenen en dat willen we graag met u delen. Merken: Durea, Waldlaufer, Xsensible, Ganter & Solidus. Schoenen in lengte en breedte maten voor actieve mensen met gevoelige voeten. Het uitneembare voetbed maakt plaats voor uw eigen steunzool of supplement.

Dr. Comfort Actiemodellen

Tot 1 april 2017 zijn dat voor dames model “ Vigor ”en voor heren model “ Ranger ”. Lichtgewicht wandelschoenen die niet gestrikt hoeven te worden dankzij de unieke elastieken veter en klittenbandsluiting. Verkrijgbaar in zwart en bruin.

dr-comfort ranger-diabetic-shoes

dr-comfort vigor-diabetic-shoes