Waarom draagt u Dr. Comfort schoenen?

Dr. Comfort is op zoek naar testimonials van mensen die Dr.Comfort dragen. Deel uw ervaringen met Theeuwes schoenen smal & breed dan sturen wij het door. Het kan per mail of u laat een recensie achter op Facebook

5 Dwaze Dr.Comfort Dagen bij Theeuwes schoenen smal & breed

dr.comfortdinsdag 11 juli t/m zaterdag 15 juli zijn bij Theeuwes schoenen smal & breed in Amsterdam de Dwaze Dr.Comfort Dagen. Dr.Comfort is een Amerikaans schoenenmerk met als specialiteit het leveren van comfortschoenen op maat. De schoenen bevorderen de totale gezondheid van voeten en benen. Tijdens deze 5 dagen verandert Theeuwes in een Dr.Comfort Outlet en ontvangt u 50% korting op aanwezige Dr.Comfort schoenen. Ontdek de kwaliteit en het comfort van Dr.Comfort schoenen nu zeer voordelig: in plaats van € 199,90 betaalt u nu € 99,90 per paar. 

Lees meer...

KLENZ Multi-Purpose Nano Silver Sanitiser

 

klenz sanitiserDe Klenz is een apparaat dat bacteriën en schimmels doodt die vieze geuren en voetinfecties kunnen veroorzaken. Daarnaast verlengt het de levensduur. De KLENZ Nano beperkt het risico op infectie en ziektes tot een minimum. De KLENZ Nano reinigt dieper dan de gebruikelijke traditionele schoonmaak methodes die je vaak niet eens kan toepassen omdat deze schade aanricht aan de materialen. De KLENZ Nano gebruikt geen warmte, vloeibare of gevaarlijke chemische stoffen. Met minimale inspanning wordt maximale bescherming bereikt tegen ziektekiemen en nul risico voor de materialen. Het item wordt in de KLENZ Nano geplaatst en de ontsmettingsbehandeling wordt gestart. Het geavanceerde Nano zilver & ozon systeem roeit in 8 minuten de bacteriën uit.

Uw schoenen of steunzolen zullen weer ruiken als nieuw en ze gaan langer mee.

Probeer het GRATIS uit.

De Klenz Nano staat in onze winkel aan de Buitenveldertselaan 34 in Amsterdam

Lees meer...

Winnares Gouden schoen 2017

Vandaag zijn de gouden schoenen aan mevrouw Chaja Joseph uitgereikt door Gerard-Jan van Blokland.
Hoofd Verkoop en Marketing Durea Schoenfabriek Drunen.
Van harte gefeliciteerd en veel draag plezier!!!

DUREA GO

  • Stimuleert een natuurlijke houding van je lichaam
  • Je bent minder snel moe, je blijft langer fit
  • Geeft energie in elke stap
  • Breedte E-G-H-K
  • Diverse kleuren en combinaties

Lees meer...

Nieuwe Collectie Voorjaar- Zomer 2017

In de fotogalerij ziet u alvast een glimp van onze nieuwe collectie. Sandalen, molières, bandschoentjes en slippers van DUREA, XSENSIBLE, WALDLAUFER, GANTER & SOLIDUS. De verkoop begint op 1 maart 2017.

DUREA GO Gouden Schoen

Misschien was u het wel die uw beste vriendin heeft voorgedragen? Theeuwes schoenen smal & breed mag één van de winnaars de speciaal geproduceerde DUREA GO schoen aanmeten en feestelijk afleveren als de schoenen gereed zijn. De winnares woont in Amstelveen……. Theeuwes schoenen smal & breed presenteert twee keer per jaar nieuwe collectie van DUREA. Vanaf 2007 DUREA leverancier in Amsterdam, Amstelveen en omstreken.

Lees meer...