5 Dwaze Dr.Comfort Dagen bij Theeuwes schoenen smal & breed

dr.comfortdinsdag 11 juli t/m zaterdag 15 juli zijn bij Theeuwes schoenen smal & breed in Amsterdam de Dwaze Dr.Comfort Dagen. Dr.Comfort is een Amerikaans schoenenmerk met als specialiteit het leveren van comfortschoenen op maat. De schoenen bevorderen de totale gezondheid van voeten en benen. Tijdens deze 5 dagen verandert Theeuwes in een Dr.Comfort Outlet en ontvangt u 50% korting op aanwezige Dr.Comfort schoenen. Ontdek de kwaliteit en het comfort van Dr.Comfort schoenen nu zeer voordelig: in plaats van € 199,90 betaalt u nu € 99,90 per paar. 

Lees meer...

Winnares Gouden schoen 2017

Vandaag zijn de gouden schoenen aan mevrouw Chaja Joseph uitgereikt door Gerard-Jan van Blokland.
Hoofd Verkoop en Marketing Durea Schoenfabriek Drunen.
Van harte gefeliciteerd en veel draag plezier!!!

DUREA GO

  • Stimuleert een natuurlijke houding van je lichaam
  • Je bent minder snel moe, je blijft langer fit
  • Geeft energie in elke stap
  • Breedte E-G-H-K
  • Diverse kleuren en combinaties

Lees meer...

Nieuwe Collectie Voorjaar- Zomer 2017

In de fotogalerij ziet u alvast een glimp van onze nieuwe collectie. Sandalen, molières, bandschoentjes en slippers van DUREA, XSENSIBLE, WALDLAUFER, GANTER & SOLIDUS. De verkoop begint op 1 maart 2017.

DUREA GO Gouden Schoen

Misschien was u het wel die uw beste vriendin heeft voorgedragen? Theeuwes schoenen smal & breed mag één van de winnaars de speciaal geproduceerde DUREA GO schoen aanmeten en feestelijk afleveren als de schoenen gereed zijn. De winnares woont in Amstelveen……. Theeuwes schoenen smal & breed presenteert twee keer per jaar nieuwe collectie van DUREA. Vanaf 2007 DUREA leverancier in Amsterdam, Amstelveen en omstreken.

Lees meer...

Orthopeed OPC Klinieken

opc logoAls u door de huisarts wordt doorverwezen dan kunt u bij Theeuwes orthopedie & voetzorg een afspraak maken met een orthopeed van OPC Klinieken. U wordt uitstekend geholpen zonder lange wachttijden. Een eventuele operatie wordt verricht in Amstelveen.

 

Mevrouw Drs. Wieneke Metsaars, orthopedisch chirurg, gespecialiseerd in voet- en enkelchirurgie heeft spreekuur op de winkellocatie van Theeuwes schoenen aan de Buitenveldertselaan 34, 1081 AA Amsterdam. U maakt bij OPC Klinieken een afspraak 0222-769016 Bij uw eerste consult neemt u het volgende mee:

  • Verzekeringspasje
  • Lijst met alle medicijnen die u gebruikt
  • Verwijsbrief van uw huisarts of specialist
  • Uw Burger Service Nummer (BSN)
  • Uw legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of identiteitskaart)

Drs. Wieneke Metsaars

Durea Go

Geeft u energie in elke stap…………. Bij Theeuwes schoenen smal & breed staat DUREA GO in model 6175 en 6176, Leestbreedte H, hakhoogte 17mm. De hakhoogte en drukverdeling in combinatie met de sturende GO zool zorgen voor een ideaal looppatroon en een perfecte drukverdeling van de voet.

 DUREA Sneaker