Over ons

Bij Theeuwes schoenen smal & breed staat een uitgebreide collectie comfortabele schoenen, voor actieve mensen zoals u! Laat u verrassen door bandschoentjes, sneakers en stoere enkellaarsjes in lengte & breedtematen. DUREA in leest E-G-H-K .Niet te vergeten de unieke pasvorm van FINN COMFORT en SOLIDUS voor de brede leest. Verkooppunt van GANTER als enige in Amsterdam voor de extra brede leest. Dames schoenen van XSENSIBLE gemaakt van uniek gepatenteerd stretchmateriaal. WALDLAUFER superlicht, zacht en ademend. Onze herencollectie ROCKPORT en WALDLAUFER prima pasvorm voor de brede leest.

Neem de tijd en maak het u gemakkelijk met een kopje koffie dan gaan wij voor u op zoek naar die schoen die bij uw voeten past. Met THEEUWES schoenen smal & breed kunt u weer vooruit!

Over ons aug

Jac Theeuwes, telg uit een Brabantse familie hebben zich generaties lang beziggehouden met het behandelen en verwerken van leder. Zijn vader Frans Theeuwes had ooit zelf een schoenfabriek in Rijen (NB).  Jac Theeuwes zelf is al meer dan 35 jaar werkzaam als maatschoenmaker en weet als geen ander dat goed passende schoenen voetproblemen kunnen voorkomen. Hij heeft een schoen technisch bedrijf dat gespecialiseerd is in producten om mobiliteit te behouden. Met trots kunnen we zeggen dat Theeuwes Schoentechniek vaste leverancier is op het gebied van orthopedie en revalidatie in diverse ziekenhuizen en verpleeghuizen in de regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn. Er wordt gewerkt met gediplomeerde schoentechnici en vakkundig gespecialiseerde medewerkers. Lid van NVOS en SEMH gecertificeerd.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.theeuwes-orthopedie.nl

 

Share